سودا مزاجی FOR DUMMIES

سودا مزاجی for Dummies

سودا مزاجی for Dummies

Blog Article

سر: چنانچه بلغم در ناحیه سر و مغز افزایش یابد، فراموشی، آلزایمر، افسردگی، سردرد و سینوزیت را به دنبال دارد.

برای تهیه انواع داروهای بلغم زدا از جمله قرص بلغم نیاک، کافی است وارد اپلیکیشن یا وبسایت داروخانه آنلاین مفیدطب شوید. در مفیدطب می‌توانید از بین بهترین داروهای ضد بلغم، محصول سازگار با بدن خود را انتخاب کنید و آن را در کمتر از یک دقیقه سفارش دهید.

دچاری بیماری بلغم سرد شده ام البته باتوجه به علائمی که دربنده هست نشانه بروز این بیماریست وبه مساعدت جنابتان در مشاوره درمان وپیشگیری نیازمندم

منم از دوران بسیار سابق با مشکل خلط سینه و بینی مواجه هستم حالا ۳۰ سالم است و بسیار از این مشکل زنج میبرم لطفا بگوئیدچیکار کنم.

سلام من خانم پنجاه ساله هستم همیشه حلت تهوح دارم ترشو سردرد هم دارم تا زایی دارم ورم پشت پا دارم درد در ناحیه زانو کمر دارم پریودیم مرتب است ولی دچار عفونت رحم می شوم بلغمی هم هستملطفلا راهنمایی کند

غذاهایی از جمله آبگوشت که با گوشت گوسفندی و دنبه بهتر است، خوراک های حبوباتی، آش و سوپ های متفاوت، خورشت های سبزی و قیمه و انواع مختلف خورشت های گرم. 

با سلام نفخ و احساس پری معده از علائم غلبه بلغم هستند، اما تشخیص قطعی غلبه بلغم باید توسط پزشک متخصص طب read more سنتی انجام شود.

از طرفی دیگر زنجبیل بر روی کاهش قند، اضافه وزن و چربی هم تأثیرات مثبتی دارد.

غذاهای مضر برای درمان غلبه بلغم خوردن غذاهای مفید برای دفع بلغم

در واقع در سالهای اخیر، تبلیغات اغراق آمیز داروهای گیاهی، موجب بزرگنمایی برخی اثرات داروهای گیاهی شده، در حالیکه بعد از مصرف این اثرات به آن شدت دیده نشده و همین موضوع، باعث شده برخی افراد به کلی نسبت به داروهای گیاهی بدبین شوند.

 سویق گندم، خرما، کشمش، انبه، آناناس، شیره خرما و انگور، گوشت و تخم کبک، جعفری و شوید همگی برای شما مفید هستند.

اگر به دنبال کاهش وزن هستید، فراموش نکنید که بهتر است از دمنوش‌هایی که دارای طبع سرد هستند دوری کنید. در ادامه به توضیح بیشتر در خصوص چند مورد از دمنوش‌های مناسب برای درمان بلغم می‌پردازیم. 

بهترین داروهای بلغم زدا شما می‌توانید تجربیات و سؤالات خود درباره داروهای ضد بلغم از جمله قرص بلغم نیاک را با ما در میان بگذارید. ما سؤالات شما را با نظر دکتر داروساز پاسخ می‌دهیم.

اگر میزان و نسبت اخلاط اربعه در حالت تعادل باشد، فرد دارای مزاج معتدل است. اما اگر مقدار هر کدام از آن‌ها در مقایسه با مزاج معتدل افزایش یابد، مزاج فرد تغییر می‌کند. برای مثال اگر میزان بلغم موجود در بدن‌تان نسبت به مقدار این خلط در بدن فردی که مزاج معتدل دارد بیشتر باشد، شما دارای مزاج بلغمی خواهید بود.

Report this page